The Rock Adventure

Välkommen till The Rock och alla de äventyr som väntar dig! Vi har sedan 2003 erbjudit högkvalitativt paintballspel, med ett utbud som garanterar en häpnadsväckande upplevelse – både för nybörjaren och den mest kräsne. Vi har kunniga instruktörer med lång erfarenhet av paintballspel, hög säkerhetsnivå, kvalitativ utrustning och en flexibilitet som gör att vi kan erbjuda allt från vanligt gruppspel till svensexor, möhippor, samt event för företag, föreningar och klubbar.

Vi är belägna strax utanför Västerås, i närheten av Tillberga. Det finns gott om parkeringsutrymme, toalett och även grillningsmöjligheter. Karta finns längre ner på denna sida.

The Rock är stolta sponsorer till Västerås Paintballförening och jobbar med utrustning från wizeguy.se.

Berget

Post Pic

Som namnet ”The Rock” antyder har vi en helt unik inomhusbana på att erbjuda. Berget, som banan kallas, är på över 2 000 kvm och består av mörka gångar med övergivna kontorslandskap och breda, vrakfyllda gator med bilar, trappor, dörrar, en buss och värn – resulterandes i en stadsomgivning som taget ur en film. Många har beskrivit upplevelsen som att stiga in i en mörk och dyster framtidsvärld. Ytan har en gång i tiden använts som en omformarstation där man bland annat kört in tåg, vilket krävt breda gator med järnvägsräls och 10 meters takhöjd – perfekt för paintballspel!

Skogen

Post Pic

När säsongen tillåter kan vi erbjuda flera utomhusbanor på totalt 20 000 kvm.
Även här kan vi erbjuda en enastående miljö som tagen ur en film. Spela på stora ytor fyllda bl.a. med urgrävda värn, sandsäcksvärn, ett stridsflygplan, en kraschad helikopter med mera. Vårt mål är att kontinuerligt förnya och förbättra oss och därigenom göra upplevelsen vi erbjuder ännu bättre!

Kontaktuppgifter

Postadress: Secure Access i Mälardalen AB
Litslena Sneby 12 745 96 Enköping
(Endast post! För banans läge, se kartan.)

Epost: info@therockadventure.se

Telefon: 076-2971699 (Karolina)
Nås lättast mån-torsdag 09:00-21:00.

Hitta Oss


Se The Rock Adventure på helsideskarta.